Bemutatkozás

A Helit Kft 1991 óta jelen van a budapesti gasztronómiában, mint 100%-ban magyar tulajdonú vállalat.

Partnereink között megtalálhatóak hotelek, éttermek, büfék, felnőtt- és gyermekétkeztetési konyhák. Nálunk mindent megtalál, ami egy jó ételhez kell!

Széles szortimentünk között kedvére válogathat: friss- és fagyasztott húsok, halak, tejtermékek, fagyasztott zöldségek és gyümölcsök, pékáruk, szárazáru és non-food termékek..


Szeretjük a gasztronómiát és a részei vagyunk. Egyes napokon több mint 100.000 kg alapanyaggal járulunk hozzá Budapest és Pest Megye élelmezéséhez. Egy jó étteremben elkészített finom vacsorához, a gyermekeink iskolai étkeztetéséhez, vagy akár a kedvenc hamburgerünk elkészítéséhez. Ez egyben hatalmas felelősség is. Éppen ezért a mi sztenderdjeink, a mi munkánk színvonalával kapcsolatos saját elvárásaink kell, hogy a legmagasabbak legyenek. Csak a legjobbat hozhatjuk ki magunkból, mert sok múlik azon, hogy hogyan teljesítünk.

Láthatatlan hadseregként szeretnénk a velünk együttműködő szakemberek keze alá dolgozni, mert tudjuk, hogy mi csak akkor lehetünk sikeresek, ha Önök is azok.

Nézze meg Ön is bemutatkozó kisfilmünket:

Küldetésünk
A Helit Kereskedelmi Kft. küldetése magyar vállalatként, gasztronómiai és közüzemi egységek minőségi termékkel történő professzionális kiszolgálása, amely megfelel az élelmiszeripari szakembertől a szülőig, minden Ember elvárásának.
Értékeink
  • TERVEZETTSÉG Tudjuk mit, mikor és hogyan akarunk elérni!
  • MAXIMALIZMUS Minden helyzetből a legjobbat hozzuk ki!
  • ÉRTÉKTEREMTÉS Mind gazdasági, mind morális szinten!
  • CSAPATMUNKA Egymást segítve és egymásért dolgozva!
  • HITELESSÉG Szakmailag és emberileg egyaránt következetes, korrekt magatartás!