A megfelelő, biztonságos, stabil háttér alapja egy jól működő vállalatnak. Ez határozza meg, hogy milyen szinten tudjuk vevőink igényeit kielégíteni. 2003-ban ezért úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a Mirbest beszerzési társuláshoz, annak érdekében, hogy a kiélezett piaci helyzetben szervezetten és biztonságosan juthassunk hozzá a szükséges árualapokhoz.

Jelenleg a Helit Kft-n kívül 14 másik tagvállalat tartozik a Mirbest csoporthoz.

A központi beszerzőink segítségével ellenőrzött, megbízható beszállítókkal kerülünk stratégiai partnerkapcsolatba, mely hosszútávú, állandó stabilitást biztosít vállalatunknak.

A Mirbesz az európai beszerzési piacon tevékenykedik, azonban az árualapok beszerzésénél preferáljuk a hazai, magyarországi beszerzési forrásokat.

2022-ben a Helit Kft. a MIRBEST Csoport részeként csatlakozott az európai lefedettségű European Catering Distributors csoporthoz. 
https://www.ecd.eu/
https://www.ecd.eu/mirbest-group

A Mirbest beszerzési társulás minden tagcégének fontos az állandó minőségi árualap nyújtása a partnereik részére, ezért a csoport közös erővel létrehozott 3 saját márkás termékcsaládot.

A Kedvenc Ízek húskészítményeket forgalmazó termékcsaládunk, amely a piacon elérhető legjobb ár-érték aránnyal törekszik vevőink igényeinek a kielégítésére.

A Kukta Gasztronómiai Termékek márkanév mára egyet jelent a folyamatos minőséggel és a rendkívül széles választékkal. Kiváló ár-érték arányú, igényes megjelenésű és praktikus kiszerelésű fagyasztott zöldségek, - gyümölcsök és - félkész termékek.

A Bovita balatonboglári alapítású termékcsalád. Kínálatában a kis kiszerelésű fagyasztott gyümölcsök, zöldségek mellett néhány egyéb kedvelt ételalap is megtalálható úgy, mint a galuska, nudli, derelyék.