Szolgáltatások

Üzletkötői hálózat

Üzletkötő kollégáink személyesen keresik fel a partnereinket és segítik őket a mindennapokban. Legyen szó az új termékek ajánlásától az akciók ismertetésén át, egészen az egyedi igények felméréséig.

Minden üzletkötőhöz rendeltünk egy telefonszámot, hogy szorosabb és személyesebb kapcsolatot tudjanak kialakítani. Kérem válasszon, hogy Budapest mely területén érdeklődne, és lépjen kapcsolatba az adott területen dolgozó kollégánkkal!

Kiemelt kontaktok

SJ
Sinkalovics Judit Területi vezető
RJ
Róna Judit Területi vezető
TR
Takács Rita Területi vezető
NT
Nagy Tímea Kiemelt vevő kezelő
LZ
Lochman Zoltán Kiemelt vevő kezelő
TK
Tamáskovits Krisztián Kiemelt vevő kezelő
MK
Mojzes Krisztina Kiemelt vevő kezelő

Rendelésleadás

Partnereink telefonon, e-mailen és webshopon beérkező rendeléseit folyamatos figyelemmel kísérik belső értékesítő kollégáink.

A rendelés leadására hétköznaponként 7:00-17:45-ig van lehetőség, amiket még a következő munkanapon kiszállítunk. Azonban! Szárazáru termékekre a rendelések leadására 17:00-ig van lehetőség!

ISMERJE MEG A HELIT KFT. WEBSHOPJÁT!

Kiszállítás

A szállítási osztályunk munkatársai azon dolgoznak, hogy minden partnerünk a megfelelő időben, mennyiségben és minőségben kapja kézhez a rendelését.

A Helit Kft. folyamatosan bővülő teherautó flottája lefedi Budapest minden kerületét, ill. a vonzáskörzetébe tartozó vidéki településeket is.

A flottában szereplő hűtőkocsikat folyamatosan karbantartjuk, hogy minden előírásnak megfeleljünk és a hűtőláncot is betartsuk

 

Ingyenes kiszállítás minimum nettó 40.000 Ft rendelés esetén.

A minimum rendelési érték nettó 20.000 Ft, csak az elért limit vagy a felett áll módunkban kiszállítani.

Nettó 20.000 és 40.000 Ft közötti vásárlás esetén 2.000 Ft logisztikai díjat számítunk fel.

 

 

Gasztronómiai szaktanácsadás

A gasztronómia számára fontos a folyamatos fejlődés, az innováció. Cégünk személyes feladatának érzi a területünkön lévő gasztronómia és az Ön egységének fejlesztését. Ennek érdekében egy személyre szabott szolgáltatást biztosítunk partnereink számára.

Több éves szakmai múlttal rendelkező séf kollégáink bármikor szívesen segítenek Önöknek, ha tanácsra, ajánlásra lenne szükségük.
Kreatív séfjeink segítségével még azelőtt teszteljük innovatív termékeinket – azok minőségét, ízvilágát, súlyveszteségét, felhasználhatóságát a különböző ételkészítési technológiákban - , mielőtt azok bekerülnének portfóliónkba.

A gyorséttermekben készülő ételektől, a streetfood éttermektől kezdve, a közétkeztetési menün keresztül, a luxus éttermek kínálatáig terjedő naprakész információval szolgálhatunk a szortimentünkben lévő alapanyagokról.

Amennyiben változtatni szeretne étlapja kínálatában, vagy kipróbálná különleges nyersanyagainkat, akkor vegye igénybe új szolgáltatásunkat.

Kőrösi-Szabó Zsolt
Több éves szakmai múlttal rendelkező séf kollégáink bármikor szívesen segítenek Önöknek, ha tanácsra, ajánlásra lenne szükségük.
Kőrösi-Szabó Zsolt Gasztronómiai szaktanácsadó
Lukács Zsolt
Több éves szakmai múlttal rendelkező séf kollégáink bármikor szívesen segítenek Önöknek, ha tanácsra, ajánlásra lenne szükségük.
Lukács Zsolt Kreatív séf